این مسأله اتفاقی نیست که بیشتر مردمی که در نواحی گرم دنیا هستند، غذاهای ادویهدار زیاد میخورند. مقدار متعادل از ادویههایی مثل زنجبیل تازه، فلفل قرمز، کاین و فلفل سیاه در ابتدا شما را گرم میکنند، اما در واقع به خنکشدنتان کمک میکنند. مقداری فلفل قرمز به ماهی بریانشده یا آبی که مرغ را در آن میخوابانید، اضافه کنید یا با زنجبیل تازه رندهشده، روغن کنجد، سویا و سرکه سفید، سرکه خنککننده درست کنید.
میوههای تابستانی به تنوع، خوشمزگی و رنگینبودنشان شناخته میشوند و حتی میتوانند جایگزین برخی وعدههای غذایی شوند. توتها، گلابی، انگور، هلو، زردآلو و سیب و خربزه و طالبی و. همه در این گروه قرار میگیرند. این میوهها آب فراوانی هم درون خودشان دارند و میتوانند همین آب را به ما منتقل کنند. اغلب این میوهها آب و آنتیاکسیدان زیادی دارند. این میوهها بهترین منبع برای خنکماندن به شمار میروند و حتی میتوانند در رژیمهای غذایی ما گنجانده شوند و به صورت سالاد یا اسموتی مصرف شوند.
ادامه مطلب
درباره این سایت