"برک بک"، سرپرست این تیم تحقیقاتی در دانشگاه لندن اذعان داشت: آزمایشات مربوط به 4 مولکول مختلف از این پیاز که ماده اصلی در پخت و پز غذاهای ایرانی می باشد، انجام شده و این نتیجه حاصل شده است که ترکیبات شیمیایی موجود در پیاز کوچک در کنار آنتی بیوتیک های موجود برای مبارزه با سلول های مقاوم سل مفید واقع می باشد.

 

به گزارش ایران» به نقل از بی بی سی، محققان بر این باورند خواص ضد باکتریایی استخراج شده از پیاز کوچک می تواند اثرات درمان آنتی بیوتیک را افزایش دهد. آنها اظهار کردند این ویژگی می توانست به درمان 490 هزار نفری که در سال 2016 به سل مبتلا شده بودند، کمک کند.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها